Eredivisie op Rapport: twee onvoldoendes Feyenoord bij Advocaat-primeur

Reacties

Ook bij zijn tijdelijke rentree in Stadion Gelredome kon Bryan Linssen niet imponeren. De aanvaller van Feyenoord, die vorig seizoen in dienst van Vitesse in de bovenste regionen van de topscorerslijst bivakkeerde, kreeg een 5 voor zijn optreden van zondag.

Eredivisie op Rapport: twee onvoldoendes Feyenoord bij Advocaat-primeur
© Pro Shots

Daarmee is Linssen een van de twee Feyenoorders met een onvoldoende: ook Marcos Senesi moet genoegen nemen met een 5. De Rotterdammers verloren in Arnhem hun ongeslagen Eredivisie-status onder Dick Advocaat. Bij Vitesse werd matchwinner Oussama Darfalou het hoogst beoordeeld (7,5) en noteerden ook Riechedly Bazoer en Oussama Tannane een fraai cijfer (7).

Ajax rekende simpel af met ADO Den Haag, maar het is niet zo dat alle Ajacieden zeer hoge ogen gooien. Andre Onana en Lisandro Martínez moeten zelfs een onvoldoende (beiden een 5) bijschrijven. Klaas Jan Huntelaar daarentegen werd beoordeeld met een 7,5, waarmee hij een half punt lager scoorde dan Mohammed Ihattaren bij RKC Waalwijk - PSV. Bij de Eindhovenaren is het laagste cijfer een 6.

Bij AZ - Willem II lopen de waarderingen nogal uiteen, met een 8,5 voor Speler van de Week Teun Koopmeiners en 4,5'en voor Robbin Ruiter, Zakaria Aboukhlal, Derrick Köhn en Görkem Saglam.

Bekijk hieronder alle cijfers van deze speelronde, alsmede de beoordelingen voor de trainers en de scheidsrechters.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer B. Linssen
Meer over B. Linssen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.