Enrique grapt over schoonzoon Ferran Torres: 'Dan gaat hij er meteen af'

Reacties
Enrique grapt over schoonzoon Ferran Torres: 'Dan gaat hij er meteen af'
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Luis Enrique zit tijdens het WK in Qatar lekker in zijn vel. De bondscoach van Spanje zag zijn elftal tijdens de openingswedstrijd in de groepsfase overtuigend uithalen tegen Costa Rica (7-0) en toont zich door transparante media-optredens. En dan heeft hij zijn schoonzoon ook nog eens bij zich.

Afgelopen week werd de derde en vierde treffer van Spanje gemaakt door Ferran Torres. De aanvaller, bij werkgever Barcelona veelvuldig bankzitter, krijgt vertrouwen van Enrique. En dat terwijl hij ook nog eens de dochter van de bondscoach aan de haak heeft geslagen.

Afgelopen week reageerde Enrique al op de relatie van zijn dochter, na een vraag over seks voor de wedstrijd. Op de vraag wie in de selectie van Spanje het meest op Enrique lijkt, grapte de trainer: 'Dat is heel gemakkelijk, dat is meneer Ferran Torres. Als ik dat niet zeg komt mijn dochter achter me aan en hakt mijn hoofd eraf.'

Nu liet Enrique weer op humoristische wijze van zich horen. Op een gedurfde vraag over de manier van juichen van Torres reageerde de oefenmeester gevat. 'Ik vind alles goed, maar als hij een gebaar van een baby maakt, haal ik hem er meteen af. Dan zorg ik er persoonlijk voor dat hij het voetbalveld voorlopig even niet meer ziet.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.