Enorme woede-uitbarsting Algerijnse bondscoach, NAC eert Manu García

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Enorme woede-uitbarsting Algerijnse bondscoach, NAC eert Manu García

• Algerije beschikt met spelers als Riyad Mahrez, Yacine Brahimi en Islam Slimani over een sterke generatie, maar het Afrikaanse land kende een dramatische WK-kwalificatie en is er niet bij in Rusland. Het kostte bondcoach Lucas Alcaraz de kop, maar ook onder zijn opvolger Rabah Madjer loopt het nog allesbehalve soepel. Dat het de 58-jarige Madjer hoog zit, blijkt wel uit zijn ietwat overspannen reactie op een kritische vraag tijdens een persconferentie.

Manu García is dit seizoen één van de absolute uitblinkers bij NAC Breda. De fijnbesnaarde middenvelder wordt dan ook op handen gedragen in Breda. Om het negentienjarige troetelkind zich helemaal thuis te laten voelen is er zelfs een speciale Spaanse versie van het clublied gemaakt. Die wordt vast wel ingezet bij het volgende avondje NAC, of moeten we zeggen noche de NAC?

• Wat doe je als je al die vervelende vragen van journalisten zat bent? Dan interview je gewoon jezelf, moet Memphis Depay gedacht hebben.

• Ex-topvoetballer Carlos Valderrama speelde bij Real Valladolid toen Michel, vedette van Real Madrid, bij een hoekschop plotseling met de edele delen van zijn tegenstander begon te spelen. Een vreemd moment, maar nu onderwerp van een ludieke campagne ter preventie van teelbalkanker. 

Romelu Lukaku is sinds zijn interlandgoal tegen Japan (1-0) topscorer aller tijden van België met 31 goals. De 24-jarige spits van Manchester United is dolblij en bedankt zijn teamgenoten via sociale media.

'Ik zie nog steeds dezelfde gezichten als toen ik vijftien jaar geleden stopte bij het nationale team.'
• Paolo Maldini pleit voor verandering bij de Italiaanse voetbalbond. De verdediger van weleer vindt dat het Italiaanse voetbal weer van de grond af aan moet worden opgebouwd, zodat het land 'zonder angst' de toekomst tegemoet kan gaan. 'We moeten gebruikmaken van zó een teleurstelling en het zien als een kans.' Saillant: Maldini wordt zelf genoemd als potentieel bondsvoorzitter. (La Repubblica)

• Doelman Ethan Horvath zal slecht geslapen hebben na deze enorme flater bij de Verenigde Staten in de wedstrijd tegen Portugal. Voor de keeper van Club Brugge was het pas zijn tweede interland…

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Essam El-Hadary gaat nog wel even door met keepen. De 44-jarige doelman is volgend jaar in Rusland de oudste speler op het WK, maar aan stoppen denkt de opperroutinier nog niet. 'Over vier jaar stop ik er misschien wel mee. Ik denk dat ik door kan gaan tot het WK van 2022', zei El-Hadary tegen de Egyptische televisie.

• Na de Zweedse vreugde door de plaatsing voor het WK volgde dinsdagavond het Deense feest. De Zweden braken de tent af, de Denen gaven de plaatselijke verslaggever een champagnedouche.

• Zelfs landgenoot Kasper Dolberg kan niet geloven hoe goed Christian Eriksen presteert bij de Deense ploeg: 'Je bent gek.'

• In Zweden heeft men grootse lol over de uitschakeling van Italië. Bondscoach Giampiero Ventura wordt waarschijnlijk op korte termijn ontslagen en de Zweedse meubelgigant IKEA haakt daarop in: 'Gian Piero vergeeft ons dat hij zijn bank kwijt is, dus geven we hem een nieuwe.'

• Zou Robert Lewandowski een weddenschap hebben verloren of heeft hij vrijwillig gekozen voor deze nieuwe haarkleur?

Sometimes you need to change something 🙅🏻‍♂🔥

Een bericht gedeeld door Robert Lewandowski (@_rl9) op

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.