'Enorme plottwist: Ekkelenkamp zegt Brugge af en kiest toch voor Antwerp'

Reacties

Jurgen Ekkelenkamp gaat toch níét naar Club Brugge. Volgens Belgische media was alles in kannen en kruiken, maar heeft de 22-jarige middenvelder donderdagmiddag alsnog besloten voor Antwerp FC te kiezen.

'Enorme plottwist: Ekkelenkamp zegt Brugge af en kiest toch voor Antwerp'
© Pro Shots

De vraagprijs die Hertha BSC aanvankelijk voor Ekkelenkamp hanteerde, was Marc Overmars eerder deze zomer te gortig. De technisch directeur van Antwerp pakte niet door. Club Brugge leek eerder op de dag aan de haal te gaan met Ekkelenkamp en beschikte over een mondeling akkoord, maar de speler is volgens onder anderen Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad donderdag last minute van gedachten veranderd. De voormalig Ajacied besloot de Belgische landskampioen alsnog af te bellen en in te gaan op het aanbod van Antwerp.

Ekkelenkamp zou volgens de berichten zo'n 4,5 miljoen euro moet kosten. De middenvelder verkaste vorige zomer van Ajax naar Hertha, maar kon in de Duitse hoofdstad geen basisplaats veroveren. Voor Club Brugge, waar alles in gereedheid gebracht was gebracht voor de ondertekening van zijn contract, is het afzeggen van Ekkelenkamp een streep door de rekening. De middenvelder trok zelf de stekker uit de onderhandelingen en wacht nu de gesprekken tussen Antwerp en Hertha af.

Spelersprofiel

J. Ekkelenkamp


Geboortedatum:
5 april 2000
Leeftijd:
24
Geboorteplaats:
Zeist
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,88 m
Gewicht:
83 kg
Huidige club:
Antwerp FC
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.