Engelse internationals steken de draak met 'moederskindje' Bellingham

Reacties
Engelse internationals steken de draak met 'moederskindje' Bellingham
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Met negentien jaar is Jude Bellingham de jongste WK-ganger bij Engeland en hij is nu het mikpunt van grappen geworden in de kleedkamer. De twintigvoudig international liet zich ontvallen dat zijn moeder nog steeds zijn bed voor hem opmaakt en dat werkte op de lachspieren van zijn collega-internationals.

Bellingham wordt gezien als één van de grootste Engelse talenten en heeft zich ook al onderscheiden op het WK, maar in de selectie moet de middenvelder van Borussia Dortmund het geregeld ontgelden. 'Jude zei onlangs dat zijn moeder nog zijn bed (in Duitsland, red.) voor hem opmaakt', zei Engels international Conor Coady tegen The Mirror. 'We hebben het hier over Jude Bellingham, één van de grootste talenten van de wereld...'

Sinds Jordan Henderson het verhaal hoorde, is het hek van de dam met grappen, aldus Coady. 'Hendo hoorde het een keer tijdens het avondeten, ging rechtop zitten en zei: "Wat?" Jude zei het toen nog een keer en Hendo bleef maar bashen', aldus de Everton-verdediger, die nog niet in actie kwam op het WK. Engeland speelt zondag, ongetwijfeld weer met 'moederskindje' Bellingham in de achtste finale tegen Senegal.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.