Engelse interesse kan VVV en Giakoumakis niet bekoren: topscorer blijft

Reacties

De winterse transfermarkt is nog een half etmaal geopend, maar manager voetbal Stan Valckx van VVV-Venlo durft het wel te zeggen: 'Giakoumakis blijft.' Nou ja, een piepkleine opening laat hij nog: '99,99 zeker' is Valckx, dat Eredivisie-topscorer Georgios Giakoumakis (21 goals) het seizoen afmaakt in Venlo.

Engelse interesse kan VVV en Giakoumakis niet bekoren: topscorer blijft
© Pro Shots

De afgelopen dagen werd er bij club en zaakwaarnemer naar de spits gehengeld vanuit een aantal landen. Een club uit het Engelse Championship bracht zelfs een bod uit op de spits. Het was voor zowel VVV als Giakoumakis niet interessant genoeg. 'Hij wil zelf in Nederland blijven', weet Valckx, die blij is met het aanblijven van de Eredivisie-sensatie. 'Dat had vanaf het begin onze voorkeur. We gaan ervan uit dat er na dit seizoen iets heel moois gaat komen voor Jako. En voor VVV.'

Dat de meest besproken speler van de club niet vertrekt, wil niet zeggen dat Valckx zich deze maandag hoeft te vervelen. Voor het sluiten van de markt hoopt hij nog liefst twee spelers aan te trekken. Een dynamische middenvelder, als vervanger van de naar de Verenigde Arabische Emiraten vertrokken Evert Linthorst. En een buitenspeler. Voor die laatste positie is weer een Griek in beeld: Stade Reims-aanvaller Anastasios Donis (24), de jongere broer van de eerder deze transferperiode al door VVV van Ascoli gehuurde middenvelder Christos Donis.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.