Enfant terrible Lamkel Zé maakt het nu wel heel bont bij Antwerp

Reacties

Didier Lamkel Zé (24) heeft opnieuw voor ophef gezorgd bij Antwerp. De middenvelder annex aanvaller wil vertrekken bij de huidige nummer vijf van België en lijkt die transferwens wat kracht te hebben willen bijzetten met zijn entree bij het stadion.

Enfant terrible Lamkel Zé maakt het nu wel heel bont bij Antwerp
© Pro Shots

Maandag meldde de Kameroener zich doodleuk in een Anderlecht-shirt bij stadion De Bosuil. Op zijn rug prijkte de naam van Yannick Bolasie, die in de tweede helft van het seizoen 2018/19 op huurbasis uitkwam voor Anderlecht.

Het incident past in een patroon. Lamkel Zé werd al herhaaldelijk vanwege disciplinaire redenen uit de selectie gezet. Ook nu maakte hij geen deel uit van de groep voor het eerste elftal. In Nederland is hij vooral bekend vanwege zijn rode kaart in het Europa League-duel met AZ. Hij werd destijds na zijn goal met een tweede gele kaart weggestuurd omdat hij in de hekken sprong. Hij verliet vervolgens flink gebarend het veld terwijl hij zijn shirt uittrok.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Zelf maakt hij ondertussen geen geheim van zijn vertrekwens. Bij Panathinaikos is László Bölöni trainer. Hij zou Lamkel Zé, met wie hij in het verleden samenwerkte bij Antwerp, maar wat graag naar Griekenland halen. Op Instagram gaf de hoofdrolspeler ook al aan zeer gecharmeerd te zijn van een dergelijke overstap.

Ondanks de aanhoudende problemen, beschikt Lamkel Zé bij Antwerp nog wel over een contract tot medio 2023. De Belgische club wil daarom wel de juiste transfersom ontvangen. De Kameroener lijkt de onderhandelingen zo wat te hebben willen versnellen. De vraag is of dat lukt.

Spelersprofiel

D. Lamkel Zé


Geboortedatum:
17 september 1996
Leeftijd:
27
Geboorteplaats:
Bertoua
Nationaliteit
Kameroen
Lengte:
1,92 m
Gewicht:
78 kg
Huidige club:
FC Metz
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer D. Lamkel Zé
Meer over D. Lamkel Zé
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.