Emotionele tirade afgevuurd op Duitse bobo's

Reacties

In Duitsland heeft Chris Löwe voor opschudding gezorgd. De 31-jarige linksback van Dynamo Dresden heeft keihard uitgehaald naar de DFL.

Emotionele tirade afgevuurd op Duitse bobo's
© Pro Shots
Holstein Kiel
Holstein Kiel
2 - 0
Dynamo Dresden
Dynamo Dresden

Löwe (op de foto twee van zijn rouwende ploeggenoten) stond donderdagavond na de nederlaag bij Holstein Kiel (2-0) de Duitse televisie te woord. Hij was zichtbaar aangedaan door de verliespartij, die degradatie zo goed als onafwendbaar maakt voor de hekkensluiter van de 2. Bundesliga.

Die sportieve teleurstelling ging gepaard met woede over de gang van zaken op het tweede niveau. Juist toen in Duitsland alles weer zou gaan beginnen, werden er bij Dresden twee spelers positief getest op het coronavirus. Dat betekende dat de rode lantaarndrager twee weken in quarantaine moest en de eerste twee duels werden uitgesteld.

Inmiddels staat Dresden net als de rest op 32 duels. Met andere woorden: het toch al drukke programma was voor Dresden nóg drukker. De twee inhaalduels moesten immers razendsnel ingepland worden.

Ongelooflijk volgens Löwe. 'Denk ja dat iemand van die DFL-mensen ook maar iets geeft om ons? Helemaal niets! En uiteindelijk betalen wij de prijs van deze hele rotzooi', zo luidt de gekuiste versie van zijn verhaal. De verdediger was zichtbaar emotioneel en gooide tot twee keer toe de krachtterm Scheisse in het interview.

Zondag zal blijken of Dresden inderdaad de prijs gaat betalen. Dan staat het uitduel met SV Sandhausen op het menu en als er niet wordt gewonnen is degradatie een feit.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

2. Bundesliga

Stand 2. Bundesliga 2019/2020

Duitsland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
15
Karlsruher SC
34
8
13
13
45-56
-11
37
16
1. FC Nürnberg
34
8
13
13
45-58
-13
37
17
SV Wehen Wiesbaden
34
9
7
18
45-65
-20
34
18
Dynamo Dresden
34
8
8
18
32-58
-26
32
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Dynamo Dresden
Meer over Dynamo Dresden
Meer C. Löwe
Meer over C. Löwe
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.