Bayern laat Batista-Meier na verhuur aan Heerenveen nu definitief gaan

Reacties

Bayern München heeft de start van de winterse transferwindow gebruikt om wat ruimte te maken in het salarishuis. Michaël Cuisance vertrekt naar Venezia, Oliver Batista-Meier gaat naar Dynamo Dresden. Laatstgenoemde speelde vorig seizoen nog op huurbasis bij SC Heerenveen.

Bayern laat Batista-Meier na verhuur aan Heerenveen nu definitief gaan
© Pro Shots

Batista-Meier (20), die in Friese dienst vijftien wedstrijden in de Eredivisie speelde, kwam niet verder dan één invalbeurt in het eerste elftal van Bayern. Op 30 mei 2020 mocht de aanvaller een klein kwartier meedoen in de 5-0 overwinning op Fortuna Düsseldorf. Sinds zijn terugkeer uit Heerenveen speelde Batista-Meier zijn wedstrijden weer in de beloftenploeg van Bayern. Nu gaat hij verder bij Dynamo Dresden, dat momenteel elfde staat in de Tweede Bundesliga.

Ook Cuisance (22) laat Bayern achter zich. De middenvelder werd in de zomer van 2019 voor zo'n acht miljoen euro overgenomen van Borussia Mönchengladbach, maar wist de volgende stap in zijn ontwikkeling niet te zetten. Cuisance werd vorig seizoen al verhuurd aan Olympique Marseille en maakt nu een definitieve transfer naar Serie A-club Venezia. In het shirt van Bayern kwam Cuisance tot dertien wedstrijden in het eerste elftal.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.