Emotionele Ronaldo grijpt opnieuw de hoofdrol in docuserie over Juventus

Reacties

Cristiano Ronaldo heeft zich in de documentaireserie Tutto o niente: Juventus van Amazon Prime weer van zijn emotionele kant laten zien. De Portugees was in tranen na de uitschakeling van Juventus in het afgelopen Champions League-seizoen.

Emotionele Ronaldo grijpt opnieuw de hoofdrol in docuserie over Juventus
© Pro Shots

Op nieuwe beelden uit de docuserie is te zien dat Ronaldo na de Champions League-wedstrijd tegen FC Porto in maart ontroostbaar was in de kleedkamer. Juventus verloor in de achtste finales de uitwedstrijd van Porto (2-1), waarna een 3-2 zege in eigen huis (na verlenging) niet voldoende bleek voor een ticket naar de kwartfinales.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De overwinning op Porto bleek de laatste Champions League-wedstrijd van Ronaldo in het shirt van De Oude Dame. De Italiaanse topclub hoopte met de komst van de Portugees voor het eerst sinds 1996 de Champions League-titel op te eisen.

Ronaldo kwam ook al eerder opvallend naar voren in de docuserie nadat er beelden verschenen van de rust tijdens de thuiswedstrijd tegen Porto. Toen volgde in de kleedkamer een woedeuitbarsting van de huidige speler van Manchester United, waarna toenmalig ploeggenoot Juan Cuadrado rustig probeerde te krijgen.

Ook van sportief directeur Pavel Nedved doken al beelden op waarop hij witheet was. Juventus verloor in maart thuis van het later gedegradeerde Benevento en dat leidde tot grote woede bij Nedved. 'We moeten naar binnen gaan en hun hoofden inslaan', zei de voormalig topvoetballer uit Tsjechië over de spelers van Juventus.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.