Emiliano Martínez zet na WK tatoeage op bijzondere plek

Reacties

Emiliano Martínez heeft een tatoeage laten zetten om de winst van de wereldbeker te vereeuwigen. De flamboyante keeper van Argentinië heeft ervoor gekozen de trofee op zijn linkeronderbeen te laten graveren, zo blijkt uit foto's op zijn Instagram-pagina. 

Emiliano Martínez zet na WK tatoeage op bijzondere plek
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Boven de afbeelding van de wereldbeker staan drie sterren, die verwijzen naar alle Argentijnse eindzeges op een WK. Onder de trofee staat de tekst: 'Moge passie je naar glorie leiden.' Verder staan de getallen 6, 8, 12 en 18 onder de trofee afgebeeld. Op sociale media wordt gespeculeerd dat het gaat om een verbond met Germán Pezzella, Marcos Acuña, Gerónimo Rulli en Guido Rodríguez, die respectievelijk rugnummers 6, 8, 12 en 18 dragen bij de nationale ploeg.

Martínez liet na de zege op Australië in de achtste finale weten dat hij vanwege een afspraak met die ploeggenoten zijn eigen haar in de kleuren van de Argentijnse vlag had laten verven. De plek van de tatoeage, het linkeronderbeen, is eveneens opvallend en is waarschijnlijk een subtiele verwijzing naar de redding van Martínez op een schot van Randal Kolo Muani in de blessuretijd van de verlenging. Met het linkeronderbeen voorkwam Martínez dat Frankrijk de wereldtitel pakte.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.