Elliott schrijft vijf maanden na 'freak accident' met Struijk Liverpool-historie

Reacties

Jürgen Klopp heeft voor de Champions League-topper tegen Internazionale een basisplaats ingeruimd voor Harvey Elliott. De middenvelder is na de akelige blessure die hij vijf maanden geleden opliep in het uitduel bij Leeds United helemaal terug en breekt op deze woensdag een clubrecord.

Elliott schrijft vijf maanden na 'freak accident' met Struijk Liverpool-historie
Internazionale
Internazionale
0 - 2
Liverpool
Liverpool

Elliott liep op 12 september een zware enkelblessure op na een tackle van de Nederlander Pascal Struijk. De verdediger van Leeds speelde bij zijn sliding de bal, maar toch kreeg hij een rode kaart. Daar was veel discussie over: vanuit het ziekenhuis liet Elliott zelf weten dat Struijk niet weggestuurd had mogen worden. In Engelse media werd meermaals gesproken over een 'freak accident'.

De achttienjarige Elliott maakte tien dagen geleden in de bekerwedstrijd tegen Cardiff City zijn rentree en deed een paar dagen later ook mee in de competitiezege op Leicester City. Woensdag verschijnt hij nu aan de aftrap voor de Champions League-kraker tegen Inter. Elliott vormt een middenveld met Fabinho en Thiago Alcántara.

Door zijn verrassende basisplaats belandt Elliott in de geschiedenisboeken van Liverpool. De middenvelder wordt de jongste speler ooit die bij een Europees duel van The Reds aan de aftrap verschijnt. Elliott neemt het clubrecord over van ploeggenoot Trent Alexander-Arnold en bewijst hiermee nogmaals dat hij nu écht helemaal terug is na die vervelende zondag in september.

Volg Internazionale - Liverpool via VI Live:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.