Elftal van de Week: trio FC Utrecht, ook Sparta en Heracles goed vertegenwoordigd

Reacties

VI’s Elftal van de Week is bekend. FC Utrecht is met drie spelers hofleverancier, Sparta Rotterdam en Heracles Almelo leveren twee spelers af.

Elftal van de Week: trio FC Utrecht, ook Sparta en Heracles goed vertegenwoordigd
© Pro Shots

Na een saaie eerste helft kende het duel tussen FC Utrecht en PEC Zwolle een spectaculaire tweede. Utrecht haalde daarin uit en won ruim met 5-1. Isac Lidberg maakte twee doelpunten en scoorde een 8. Daarmee verzekert hij zich van de spitspositie in het Elftal van de Week. Utrecht levert nog twee spelers af: Mark van der Maarel (7,5) en Mike van der Hoorn (7). Van der Maarel haalde een hoger cijfer dan Ajax-verdediger Anton Gaaei en houdt de Deen dus uit het elftal.

Sparta levert twee spelers af aan het Elftal van de Week. Djevencio van der Kust en Pelle Clement zijn de laatste tijd lekker op dreef voor de Kasteelheren en houden die vorm vast tegen Vitesse (1-4 overwinning). Clement scoorde en gaf een assist, dat levert hem een 7,5 op, iets hoger dan het cijfer van teamgenoot Van der Kust (7). Koki Saito haalt het elftal niet, hij legt het af tegen Osame Sahraoui van sc Heerenveen (7,5).

Heracles won ook ruim. In het eigen Erve Asito werd AZ met maar liefst 5-0 verslagen. Reden genoeg dus voor hoge cijfers. Bryan Limbombe krijgt een 7,5, wat hem een plekje op het middenveld oplevert. Daar staat ook zijn teamgenoot Brian De Keersmaecker. De Belg zorgde tegen AZ op prachtige wijze voor de openingstreffer. Hij krijgt een 8 en is ook Speler van de Week.

Mauro Júnior, die voor PSV een belangrijk doelpunt maakte op bezoek bij Excelsior (0-2), haalt het elftal ook niet.

Elftal van de Week – Speelronde 28

© VI
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.