Elftal van de Week: Feyenoord en PSV samen hofleverancier

Reacties

Feyenoord en PSV zijn gezamenlijk hofleverancier van het VI Elftal van de Week van Eredivisie-speelronde 27. Beide clubs leveren drie spelers.

Elftal van de Week: Feyenoord en PSV samen hofleverancier
© Pro Shots

PSV was zaterdag uiteindelijk met 2-4 te sterk voor NEC. Luuk de Jong speelde met twee goals en een assist een hoofdrol in die overwinning, maar ook ploeggenoten Joey Veerman en Olivier Boscagli zijn terug te vinden in het elftal van Eredivisie-uitblinkers.

Ook Feyenoord levert dus een drietal. Igor Paixão, die de score opende in de Rotterdamse derby tegen Sparta, staat voorin. Verder is er ook een plekje voor verdedigers Marcus Pedersen en David Hancko. Laatstgenoemde mag zich tevens de nieuwe koploper van het VI Spelersklassement noemen.

Stijn van Gassel, die Excelsior met acht reddingen een knappe clean sheet bezorgde tegen FC Twente, staat onder de lat. Verder is er een plaatsje voor Spartaan Mica Pinto die schitterend scoorde tegen Feyenoord en FC Groningen-back Jetro Willems.

Iñigo Córoba, die Fortuna Sittard met twee treffers bij de hand nam, staat in de voorhoede. Uiteraard staat ook Speler van de Week Oussama Tannane voor de tweede speelronde op rij in het elftal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.