Elftal van de Week bestaat voor bijna de helft uit Ajacieden

Reacties

Ajax maakte in speelronde 2 indruk met een 5-0 overwinning op FC Emmen en levert liefst vijf spelers aan het Elftal van de Week. Sparta Rotterdam doet het met twee afgevaardigden ook prima.

Elftal van de Week bestaat voor bijna de helft uit Ajacieden

Lisandro Martínez liet wederom zien een aanwinst te zijn voor de defensie van Ajax, waar ook Nicolás Tagliafico indruk maakte in de achterste lijn. Donny van de Beek, Dusan Tadic en Hakim Ziyech verdienden eveneens een plekje in het Elftal van de Week.

Daarin is natuurlijk ook plaats voor Speler van de Week Abdou Harroui, die veel indruk maakte bij de 4-1 overwinning van Sparta Rotterdam op VVV-Venlo. Halil Dervisoglu liet tegen de Limburgers zien waarom Brentford liefst drie miljoen euro betaalde om hem in januari naar Engeland te halen.

Feyenoord stelde teleur op bezoek bij SC Heerenveen en levert geen enkele speler, PSV won met 3-1 van ADO Den Haag en vooral Timo Baumgartl maakte indruk. De Duitse nieuwkomer nam de leiding in de achterhoede en bleek ook in balbezit van meerwaarde. Het Elftal van de Week wordt gecompleteerd door Robert Zwinkels (ADO), Mo Osman (Heracles) en Gyrano Kerk (FC Utrecht)

Bekijk hier al onze video's
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.