Elf spelers werken eerste training Nederlands elftal af

Reacties

Een groep van elf Oranje-internationals heeft dinsdagavond in Katwijk onder leiding van assistent Fred Grim en keeperstrainer Frans Hoek een training afgewerkt. Bas Dost en Daryl Janmaat ontbraken.

Elf spelers werken eerste training Nederlands elftal af

Janmaat verliet de tweedaagse trainingsstage in Katwijk dinsdagmiddag. De Watford-verdediger had toch te veel last van zijn hamstringblessure. Dost, die zondagavond nog een competitieduel met Sporting Lissabon speelde, voegt zich woensdag bij de groep.

Daardoor stonden er slechts elf spelers op het trainginsveld van Quick Boys, te weten Steven Berghuis, Jens Toornstra en Tonny Vilhena (allen Feyenoord), Davy Pröpper, Bart Ramselaar en Jeroen Zoet (allen PSV), Memphis Depay (Olympique Lyon), Bruno Martins Indi (Stoke City), Sergio Padt (FC Groningen), Quincy Promes (Spartak Moskou) en Marten de Roon (Middlesbrough).

Voor FC Groningen-doelman Padt was het zijn eerste training in Oranje. Bij afwezigheid van bondscoach Dick Advocaat en assistent Ruud Gullit was de leiding in handen van Grim en Hoek.

Oranje werkt toe naar de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg van 9 juni. Daarvoor speelt het Nederlands elftal nog oefeninterlands tegen Marokko en Ivoorkust op respectievelijk 31 mei en 4 juni.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.