Elanga racistisch bejegend na fatale misser tegen Middlesbrough

Reacties

Manchester United-aanvaller Anthony Elanga was vrijdag de schlemiel van de avond door de beslissende penalty tegen Middlesbrough te missen. Dat kwam de negentienjarige Zweed op racistische verwensingen op social media te staan.

Elanga racistisch bejegend na fatale misser tegen Middlesbrough
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
ns
1 - 1
Middlesbrough
Middlesbrough

Omdat United na 120 minuten op 1-1 was blijven steken tegen Middlesbrough, moest een penaltyserie uitkomst brengen. Elanga schoot de zestiende poging hoog over, waardoor het FA Cup-toernooi er voorThe Mancunians al op zit.

De aanvaller werd na afloop beschimpt op social media. Meta, het bedrijf achter Instagram, heeft volgens Sky Sports verschillende reacties op het profiel van Elanga verwijderd. Volgens een woordvoerder heeft de politie inmiddels een onderzoek ingesteld naar de racistische bejegingen.

Spits Jay Emmanuel-Thomas sprong meteen op de bres voor Elanga. Op Instagram postte de speler van Aberdeen een screenshot met een aantal reacties en schreef daarbij: 'Hoe voorspelbaar...'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.