El Clásico lonkt voor Cillessen

Reacties

Jasper Cillessen is volledig hersteld van zijn kuitblessure. De doelman zit woensdag bij de wedstrijdselectie van Barcelona voor de tweede ontmoeting met Real Madrid in de halve finale van de strijd om de Copa del Rey, waarin hij normaal gesproken de voorkeur krijgt boven Marc-André ter Stegen.

El Clásico lonkt voor Cillessen

Op 1 februari kreeg Cillessen vervelend nieuws: een spierscheuring in zijn kuit schreef ongeveer zes weken revalidatie voor. Daardoor was de verwachting dat Cillessen beide Clásico's in het bekertoernooi zou missen en zich moest richten op de EK-kwalificatiewedstrijden van Oranje in maart, tegen Wit-Rusland en Duitsland.

Maandag stond Cillessen echter al op het trainingsveld van Barcelona. Daags na zijn terugkeer heeft de club bekendgemaakt dat hij volledig fit is en woensdag bij de selectie zit. Of trainer Ernesto Valverde onmiddellijk weer kiest voor zijn vaste keeper in het bekertoernooi, is nog niet duidelijk. De eerste wedstrijd, in Barcelona, eindigde in 1-1.

Naast Cillessen is ook Arthur weer volledig fit bevonden. De terugkeer van het duo is een welkome impuls voor Barça. Komende zaterdag gaan de Catalanen opnieuw op bezoek bij Real Madrid, in La Liga.

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer J. Cillessen
Meer over J. Cillessen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.