Eintracht en Younes verder op ramkoers: ontslag dreigt

Reacties

De liefde tussen Amin Younes en Eintracht Frankfurt is helemaal bekoeld. Een ontslag van de voormalig Ajax-aanvaller lijkt de enige oplossing.

Eintracht en Younes verder op ramkoers: ontslag dreigt
© Pro Shots

In maart maakte Younes nog zijn comeback bij de Duitse nationale ploeg. Zijn optredens voor Eintracht hadden de aanvaller weer in beeld gebracht bij Die Mannschaft. Zeven maanden later ziet het er allemaal compleet anders uit. De oud-Ajacied is helemaal op de achtergrond geraakt.

Younes heeft dit seizoen begin augustus 37 minuten gespeeld in het bekerduel met Waldhof Mannheim. Meer gaat het ook niet worden. De verhoudingen tussen de twee partijen zijn te zeer vertroebeld voor een vervolg. De mislukte transfer naar Al-Shabab, inclusief een werkweigering, is de kiem van het conflict.

De problemen leidden tot een verwijdering tussen de twee partijen, waarbij Younes werd vanwege een 'onoverbrugbaar verschil van inzicht' vrijgesteld werd van werk in de hoop dat er nog een oplossing zich zou aandienen. Die oplossing in de vorm van een nieuwe club bleef achterwege. Eintracht wil volgens BILD nu definitief van hem af, waarbij een ontslag van de Napoli-huurling de meest logische optie is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer A. Younes
Meer over A. Younes
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.