Eintracht Frankfurt heeft het helemaal gehad met Younes

Reacties

Eintracht Frankfurt wil zo snel mogelijk een einde maken aan de samenwerking met Amin Younes. In de aankomende dagen wordt er na een akkoord tussen de speler, technisch directeur Markus Krösche en coach Oliver Glasner gewerkt aan een 'gepaste oplossing voor de huidige situatie'.

Eintracht Frankfurt heeft het helemaal gehad met Younes
© Pro Shots

Bij Frankfurt zijn ze helemaal klaar met Younes, die vorig jaar voor twee seizoenen werd gehuurd van Napoli. Frankfurt had een optie tot koop en wilde daar gebruik van maken, maar Younes zat veel te hoog in de boom met zijn salariswensen. De voormalig Ajacied kwam uit ontevredenheid over de moeizame onderhandelingen een paar keer niet opdagen voor de trainingen, ook al werd dat wel gewoon van hem verlangd.

De teamgenoten van Younes stoorden zich enorm aan de oncontroleerbare woede-uitbarstingen van de aanvaller, zo schrijft BILD. Frankfurt hoopte Younes aan Al-Shabab in Saoedi-Arabië te kunnen slijten, maar die transfer ging niet door. Younes bleef zodoende in Frankfurt, dat hem niet inschreef voor Europees voetbal. In de Bundesliga kwam de dribbelaar dit seizoen ook nog niet in actie.

Frankfurt en Younes zijn volledig op elkaar uitgekeken, maar de huurovereenkomst met Napoli loopt nog een jaar door. Door de betrokken partijen wordt gewerkt aan een 'gepaste oplossing': tot die tijd zal Younes niet meer deelnemen aan trainingen of wedstrijden. Frankfurt hoopt het contract met Younes zo snel mogelijk te kunnen ontbinden.

Zo is het huwelijk tussen Frankfurt en Younes maar kort gelukkig geweest. De aanvaller was vorig seizoen nog een belangrijke speler voor de ploeg en maakte in februari onder het toeziend oog van Joachim Löw, destijds nog bondscoach van Duitsland, nog een fraaie goal tegen Bayern München. In de maand daarop keerde Younes terug bij het nationale elftal. Hansi Flick, de opvolger van Löw, lijkt de dribbelaar voorlopig echter niet nodig te hebben.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.