Eintracht Frankfurt schrijft Younes en Ache niet in voor Europees voetbal

Reacties

Voormalig Eredivisie-spelers Amin Younes en Ragnar Ache zullen niet in actie komen voor Eintracht Frankfurt in de groepsfase van de Europa League. De twee aanvallers zijn niet ingeschreven.

Eintracht Frankfurt schrijft Younes en Ache niet in voor Europees voetbal
© Pro Shots

Het ontbreken van Younes is op het eerste oog het meest opvallend, maar ergens toch ook weer niet. De voormalig Ajacied speelde zich bij Frankfurt weer in het Duitse nationale elftal en was in gesprek met de Bundesliga-club over een nieuw contract. Younes zorgde echter voor ergernis met hoge salariseisen. Vervolgens leek de dribbelaar op weg naar Al-Shabab in Saoedi-Arabië, maar die deal klapte.

Voor dit seizoen lijkt Younes niet op veel speelminuten te hoeven rekenen. De aanvaller kwam in de eerste drie competitiewedstrijden van dit seizoen al niet in actie (tegen FC Augsburg en Arminia Bielefeld zat hij niet eens bij de selectie) en is nu dus ook niet ingeschreven voor de Europa League.

Datzelfde geldt voor Ache, de 23-jarige spits die vorig jaar van Sparta Rotterdam naar Frankfurt ging. Hij deed wel mee in de eerste drie competitiewedstrijden van dit seizoen, steeds als invaller, maar coach Oliver Glasner denkt hem in Europa niet nodig te hebben.

Filip Kostic is overigens wel gewoon ingeschreven. De voormalig aanvaller van FC Groningen probeerde een transfer naar Lazio te forceren, maar zonder succes. Kostic kwam niet opdagen voor de training en is bestraft met een flinke boete. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.