Eindelijk weer positief nieuws Ihattaren: talent in huwelijksbootje gestapt

Reacties
Eindelijk weer positief nieuws Ihattaren: talent in huwelijksbootje gestapt
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Het is een jaar met hoogte- en dieptepunten voor Mohamed Ihattaren, maar dit weekend was er wat te vieren voor het talent van Ajax. Ihattaren is getrouwd met influencer Yasmine Driouech.

'Mr & Mrs Ihattaren', schreef Driouech bij de foto op Instagram waarop het gelukkige stel poseert.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Ihattaren (20) arriveerde in januari bij Ajax, dat de voormalig PSV'er huurde van Juventus. De Amsterdammers hadden tevens een optie tot koop. Ihattaren deed pas één keer mee in een officiële wedstrijd: in de verloren bekerfinale tegen uitgerekend PSV kwam hij als invaller binnen de lijnen.

Dit seizoen moest het jaar van zijn Ajax-doorbraak worden voor Ihattaren, die vol goede moed begon aan de voorbereiding. Hij raakte echter geblesseerd en viel later weg door privéproblemen. Ihattaren werd door Ajax al niet ingeschreven voor de groepsfase van de Champions League.

Bekijk hier al onze video's
Meer M. Ihattaren
Meer over M. Ihattaren
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.