Eindelijk weer een overwinning voor Atlético Madrid

Atlético Madrid heeft zijn derde overwinning van het seizoen geboekt in de Primera División. De ploeg van trainer Gregorio Manzano wist in eigen huis te winnen van Real Zaragoza.

Atlético Madrid - Real Zaragoza 3-1Door het thuisduel met Real Zaragoza heeft Manzano weer wat lucht gekregen bij Atlético Madrid. Na zeven wedstrijden op rij, Europa League inbegrepen, zonder overwinning pakten Los Colchoneros eindelijk weer eens drie punten. Adrián was met twee doelpunten de gevierde man bij de thuisclub, die door de zege nu de negende plaats bezet in de Primera División.

In de negentiende minuut zette Adrián, die afgelopen zomer overkwam van het gedegradeerde Deportivo La Coruña, Atlético op voorsprong met een rake kopbal. Na ruim een half uur maakte Álvaro Domínguez er van dichtbij 2-0 van, waardoor de wedstrijd eigenlijk al gespeeld was. Adrián en Hélder Postiga bepaalden de eindstand na rust op 3-1 in het voordeel van de Madrilenen.

Overige uitslagRacing Santander - Real Betis 1-0 Foto: VI Images