Eindelijk feest in Londen, Ronaldo in bevallige poses

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Eindelijk feest in Londen, Ronaldo in bevallige poses

Ola Toivonen transfereerde in de winterstop van PSV naar Stade Rennes. Met die club speelde de Zweed afgelopen zaterdag de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. In het duel met Reims (3-1) verzilverde de aanvaller een buitenkansje, door op een behendige manier de bal over de doelman van Reims te lepelen. Het was alweer zijn zevende treffer voor de club uit Rennes. Bekijk de treffer hier. (Sport 1)

Zlatan Ibrahimovic liet in de laatste speelronde van de Franse competitie nog maar eens zien dat hij het scoren niet verleerd is. Uit deze beelden blijkt dat niet alles wat de Zweed aanraakt, in goud verandert. Hij wil zelfs knuffelen met de doelman van Montpellier, maar die ziet dat klaarblijkelijk niet zitten. (Sport1)

• Eindelijk kon Arsène Wenger weer eens feest vieren. De Franse oefenmeester van Arsenal won sinds 2005 geen prijs meer met The Gunners. Zaterdag was zijn ploeg in de FA Cup-finale met 3-2 te sterk voor Hull City. Zie hierboven de beelden van het feest.

Het bovenstaande filmpje heeft nagenoeg niets met voetbal te maken, maar omdat hottie Cristiano Ronaldo er een prominente rol in speelt, is het de moeite waard.

'Van Gaal coacht reeds twintig jaar op het hoogste niveau. Manchester United heeft nu meer dan ooit een ervaren coach nodig en ik denk dat hij de aangewezen persoon is.'
• Alles en iedereen heeft een mening over wie de nieuwe manager van Manchester United moet worden. Zo ook Peter Schmeichel, oud-doelman van The Mancunians.  (The Mirror)

• Voor de voetballers van SC Heerenveen zit het seizoen er op. De groundsman van de Friezen is echter nog niet klaar met werken. Hij zal wel rond komen van zijn salaris...

'Het plafond van Janmaat ligt misschien wel bij een club als Juventus.'
Co Adriaanse ziet nog veel rek in de kwaliteiten van Feyenoorder Daryl Janmaat. De vleugelverdediger viel zaterdag tijdens de oefeninterland tegen Ecuador (1-1) met een enkelblessure uit, maar hoeft niet te vrezen voor het wereldkampioenschap in Brazilië. (Studio Voetbal)

Jermain Defoe liet vorige week optekenen teleurgesteld te zijn in Roy Hodgson, de keuzeheer van het Engelse elftal. Hij besloot de oud-spits van Tottenham Hotspur niet te selecteren voor het aanstaande WK. Gelukkig uit de kleine aanvaller zijn frustraties ook op het veld. Wat een treffer! Thierry Henry, speler van tegenstander NY Red Bulls, kon alleen maar toekijken. Toronto FC won met 2-0.

• De 35-jarige Christian Ledesma kon zijn geluk niet op. Eindelijk maakte hij zijn eerste doelpunt voor River Plate, en hoe! De geroutineerde middenvelder is bezig aan zijn derde periode bij de Argentijnse club, maar wist nog nooit het net te vinden. Het werd dus tijd.

• Voor alle Panini-fans in België is er goed nieuws: naar alle schijn zijn er ook stickers van Adnan Januzaj, Divock Origi en Anthony Vanden Borre in de maak. In ieder geval, als het aan Panini België ligt. Die drie spelers zijn namelijk niet opgenomen in het originele aanbod. 'Over een dikke week weten we of wij ook toestemming krijgen', luidt het. (Nieuwsblad)

• Hopelijk wordt ook Panini Nederland wakker. Alle fervente spaarders kunnen namelijk wél Kevin Strootman kwijt in het plakboek, terwijl Patrick van Aanholt, Karim Rekik, Joël Veltman, Paul Verhaegh, Jonathan De Guzman, Leroy Fer, Tonny Vilhena, Georginio Wijaldum, Jean-Paul Boëtius en Quincy Promes ontbreken. Bovendien is alleen Jasper Cillessen als keeper beschikbaar. Echter heeft Louis van Gaal nog geen definitieve WK-selectie bekend gemaakt, dus makkelijk was het voor fabrikant Panini zeker niet.

Wil je meer zien? Bekijk dan eens ons beeldarchief.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.