Eigen goal vervanger Stekelenburg leidt verlies Fulham in

Reacties

Een eigen doelpunt van doelman David Stockdale heeft het verlies van Fulham tegen Everton ingeleid (1-3). The Cottagers zien daardoor degradatie uit de Premier League naderen.

Eigen goal vervanger Stekelenburg leidt verlies Fulham in

Twee weken geleden besloot Fulham-manager Felix Magath doelman Maarten Stekelenburg te passeren en Stockdale (foto boven) de plaats onder de lat toe te vertrouwen. Na die wissel won Fulham met 1-0 van Newcastle United, maar tegen Manchester City volgde een pijnlijke 5-0 nederlaag. Ook tegen Everton maakte Stockdale het vertrouwen van zijn trainer niet waar. Hij tastte in de 51ste minuut mis bij een hoekschop en zag vervolgens een schot van Steven Naismith (foto boven) via zichzelf in het doel belanden.

Fulham herstelde zich nog van dat eigen doelpunt door via Ashkan Degajah de gelijkmaker te forceren. In de slotfase moesten The Cottagers echter alsnog capituleren. Doelpunten van Kevin Mirallas en Naismith zorgden voor een 1-3 overwinning van Everton, dat op de vijfde plaats staat. Fulham blijft hekkensluiter. Met nog zes duels te spelen is het gat naar de veilige zeventiende positie liefst vijf punten. Daarmee dreigt voor John Heitinga, die de volledige wedstrijd speelde voor de ploeg uit West-Londen tegen zijn vorige club, steeds nadrukkelijker degradatie uit de Premier League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.