Effectief Juventus is De Vrij en Lazio te slim af

Reacties

Juventus heeft zondag afgerekend met Lazio: 2-0. De ploeg van verdedigers Stefan de Vrij en Wesley Hoedt kreeg genoeg kansen, maar de Serie A-koploper was scherper in de afwerking.

Effectief Juventus is De Vrij en Lazio te slim af

De thuisploeg toonde zich in de beginfase uiterst effectief tegen Lazio, waar De Vrij centraal achterin startte. Collega Hoedt keek toe vanaf de bank en Ricardo Kishna zat niet bij de selectie. Al na vijf minuten werden De Vrij en zijn medeverdedigers geklopt toen Paulo Dybala na een kopbal van Mario Mandzukic in een keer raak schoot.

De Vrij kon zich de tweede tegentreffer meer aanrekenen. Juan Cuadrado gaf de bal voor vanaf de rechterflank. De Vrij stond goed opgesteld voor spits Gonzalo Higuaín. Toch liet hij zich aftroeven door de Argentijn, die sneller was en knap binnentikte: 2-0.

Mogelijkheden op een treffer kreeg Lazio genoeg, maar het lukte de ploeg niet om de bal tussen de palen te schieten. Aan de andere kant zeilden twee pogingen van Dybala naast. Lazio bracht de spanning uiteindelijk niet meer terug in de wedstrijd.

Juventus doet wat het moet doen en neemt weer een voorsprong van vier punten op AS Roma. De Oude Dame heeft 48 punten en won tevens al 27 thuisduels achter elkaar. Lazio blijft steken op plek vier met veertig punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.