Eerste trainerswissel een feit in Engeland na plotseling vertrek Sol Campbell

Reacties

Sol Campbell heeft na ruim acht maanden afscheid genomen van Macclesfield Town. De club uit de League Two en de manager zijn 'in goed onderling overleg' uit elkaar gegaan.

Eerste trainerswissel een feit in Engeland na plotseling vertrek Sol Campbell

De 44-jarige Campbell kwam in november vorig jaar voor de groep te staan bij Macclesfield, dat toen onderaan stond in de League Two. Dankzij een reeks met slechts twee nederlagen uit de laatste tien wedstrijden van het seizoen, hield de de beginnende coach The Silkmen in het betaalde voetbal.

Alles en iedereen bij Macclesfield was dolgelukkig, maar nu zegt Campbell alweer gedag. Hij is de eerste trainer die dit seizoen vertrekt in de belangrijkste vier Engelse competities. Het is nog niet bekend wie Campbell zal gaan opvolgen.

'Macclesfield heeft me een geweldig begin van mijn loopbaan als manager geboden', zegt Campbell. 'Ik heb hier veel geleerd en ben daar erg dankbaar voor.' Campbell speelde in zijn spelersloopbaan voor onder meer Tottenham Hotspur en Arsenal en was vooral bij laatstgenoemde club erg succesvol. Hij kwam als verdediger tot 73 interlands voor Engeland. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.