Eerste schot op doel direct raak voor Hazard: 'Normaal schiet ik in de andere hoek...'

Reacties

Thorgan Hazard stevende zondag op een droomdebuut voor PSV af, toen hij kort na zijn invalbeurt de 0-2 maakte tegen Feyenoord. Zijn goal bleek echter niet voldoende te zijn voor de zege. De winteraanwinst van de Eindhovenaren stond daardoor met gemengde gevoelens ESPN te woord.

Eerste schot op doel direct raak voor Hazard: 'Normaal schiet ik in de andere hoek...'
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
2 - 2
PSV
PSV

Hazard kwam na een uur in de ploeg en zag haast direct hierna hoe Armando Obispo met rood naar de kant werd gestuurd. Treuren deed de Belg duidelijk niet: bij zijn eerste schot op doel maakte hij direct zijn eerste doelpunt in de Eredivisie.

'Normaal schiet ik in de andere hoek, maar ik had nu het gevoel dat ik links moest schieten', blikte Hazard na afloop terug. 'Ik ben er blij mee, het is mijn job om het team te helpen. Ik hoop dat ik dat in de volgende wedstrijd weer kan doen. Al zou het beter zijn geweest als ik niet had gescoord en wij deze wedstrijd gewonnen hadden.'

Na de goal van Hazard zag het er nog goed uit voor PSV. 'We hebben hierna als een team verdedigd, maar met een man minder is het gewoon heel moeilijk', concludeerde Hazard. 'Zij bleven pushen, er was veel extra tijd en uiteindelijk scoren ze in de laatste minuut.' Een domper, maar Hazard bleef positief. 'We hebben een goede mentaliteit getoond', vond hij.

Voor Hazard was het een feestje om weer op het veld te staan. 'Mijn laatste wedstrijd was op het WK, tegen Kroatië. Ik heb dan ook geen ritme, maar dat is oké', zei de Belgisch international. 'Het plan was om dertig minuten te spelen en ik hoop dat het nu iedere wedstrijd beter zal gaan.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.