Eerbetoon Everton aan Bradley, waterballet voor QPR en Union Berlin

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Eerbetoon Everton aan Bradley, waterballet voor QPR en Union Berlin

• Everton komt met een speciaal eerbetoon aan de onlangs overleden Bradley Lowery. De jonge, terminaal zieke voetbalfan veroverde in korte tijd de harten van voetballiefhebbers, waaronder die bij de club van Ronald Koeman. Everton zal op 3 september een benefietwedstrijd organiseren, waarvan de opbrengst naar 'Bradleys' goede doel zal gaan.

• Een hilarisch tafereel bij wat een oefenduel had moeten zijn tussen Queens Park Rangers en Union Berlin. De spelers van beide elftallen besloten na afgelasting van de wedstrijd op een andere manier plezier uit het veld te halen.

• Manchester City kondigde maandag de komst van Benjamin Mendy aan. The Citizens verbreken deze zomer record op record om de defensie te versterken, waarin inmiddels meer is geïnvesteerd dan in de defensie van diverse landen.

• Een site die in het teken van Liverpool staat heeft John Arne Riise op haar dak gekregen. De Noor wordt genoemd in een rijtje linksbacks dat het niet makkelijk zou hebben gehad op Anfield. Maar daar is de Champions League-winnaar het bepaald niet mee eens...

• Ook bij Ajax is meegekeken naar de heroïsche etappezege van Dylan Groenewegen op de Champs-Élysées. De sprinter die met zijn zege in de Tour de France een droom uit zag komen is immers Amsterdammer.

• Aan FC Reading zat al een flink Nederlands tintje, maar de presentatie van het nieuwe shirt maakt dat helemaal duidelijk. Er zijn hoofdrollen voor manager Jaap Stam, Joey van den Berg en Roy Beerens.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik heb hem, Gianluigi Buffon en Andrea Barzagli de voorbije zeven jaar vaker gezien dan mijn familie. Ik ga hem enorm missen.'
Giorgio Chiellini moet nog even wennen dat Leonardo Bonucci tegenwoordig tegenstander (AC Milan) is. Met Juventus beleefden de twee de nodige successen. (Premium Sport)

'Cesc is nu veel beter, hij is enorm vooruitgegaan sinds ik hier zit.'
• Antonio Conte zoomt in op de rol van Cesc Fabregas, die volgens de Italiaanse Chelsesa-manager dit seizoen een belangrijke rol zou kunnen gaan vervullen bij de Londenaren. 'Hij kan als controleur, maar ook als nummer 10 spelen.' (The Mirror)

•  En omdat het maandag is, mogen de traditionele arbeidsvitaminen van positiviteitsgoeroe Patrice Evra natuurlijk niet ontbreken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.