Ronaldinho kan het nog steeds, clowneske taferelen bij Real-United

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Ronaldinho kan het nog steeds, clowneske taferelen bij Real-United

'Jetro is een echte vechter. Hij is fysiek erg sterk. Ik heb hem al een paar keer zien spelen bij PSV en ben heel blij dat hij nu bij ons zit, hij is echt een versterking voor ons' 
• Jetro Willems heeft in korte tijd al indruk gemaakt op Eintracht Frankfurt-spits Luka Jovic. Ook trainer Niko Kovac is lovend: 'Hij brengt veel aanvallende impulsen en komt veel op', aldus de Kroaat. (Bild)

Ronaldinho kan het nog steeds! Zoals het een Braziliaan betaamt speelt de voormalige internatinoal regelmatig een potje voetvolley op het strand.

'Messi, Neymar, Lewandowski, Higuaín.. Het is mijn motivatie om beter dan hen te zijn, jaar na jaar'
Cristiano Ronaldo geeft in gesprek met Marca aan waar hij zijn ongeëvenaarde motivatie vandaan haalt om in iedere wedstrijd te presteren. 

'Als ik terug in de tijd zou kunnen, was ik nooit naar Atlético gegaan. Het is een beslissing die me een hoop heeft gekost. Ik heb zó veel verloren op menselijk gebied, de liefde van de Torino-fans, die van me hielden'
• Veel spelers dromen ervan om uit te komen voor een club als Atlético Madrid, maar voor Alessio Cerci was het een grote vergissing om de overstap naar Madrid te maken. (Gazzetta dello Sport)

• Manchester United en Real Madrid nemen het zondagavond in Amerika tegen elkaar op in de International Champions Cup. Voor het duel tussen de twee Europese grootmachten was een bijzondere mascotte aangesteld...

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.