Eden Hazard grapt over toekomst: 'Ik teken voor één week'

Reacties

Terwijl zijn broertjes terugkeerden naar de Pro League, via een transfer en een promotie, kwam Eden Hazard deze zomer zonder club te zitten. Thorgan Hazard belde voor het officieel worden van zijn transfer naar Anderlecht met zijn oudere broer, die grapte over zijn toekomst.

Eden Hazard grapt over toekomst: 'Ik teken voor één week'
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Met de transfer van Thorgan Hazard naar Anderlecht kon er namelijk een unieke mogelijkheid ontstaan: drie voetbalbroers actief in dezelfde stad. Kylian Hazard, de jongste van het stel in het profvoetbal, staat namelijk onder contract bij het gepromoveerde RWDM. Thorgan Hazard vroeg dan ook of Eden geen trek had in een avontuur bij Union Sint-Gillis, eveneens uit Brussel.

'Voor het plezier zou dat leuk zijn, maar ik heb er geen zin in', was de duidelijke mening van de ex-speler van clubs als Chelsea en Real Madrid. Eden Hazard kwam zelf nog wel met een oplossing. 'Ik teken voor één week als Union tegen Anderlecht speelt en dan nog een week als ze tegen RWDM spelen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.