Dure aanslag op Frans wonderkind: Zaïre-Emery dit jaar niet meer in actie

Reacties

Hij is de speler van de toekomst. Op zeventienjarige leeftijd maakte Warren Zaïre-Emery al zijn debuut voor de nationale ploeg van Frankrijk. Toch zal zijn entree een bitterzoete nasmaak houden.

Dure aanslag op Frans wonderkind: Zaïre-Emery dit jaar niet meer in actie
© Pro Shots
Frankrijk
Frankrijk
14 - 0
Gibraltar
Gibraltar

Tijdens de recordavond van Les Bleus koos bondscoach Didier Deschamps ervoor om Zaïre-Emery direct aan de aftrap te laten verschijnen. De veelzijdige middenvelder van Paris Saint-Germain mocht het tegen Gibraltar laten zien. Dat lukte, maar helaas veel te kort.

Zaïre-Emery maakte al na een kwartier zijn eerste interlanddoelpunt. Onderweg naar die memorabele treffer werd hij echter hard geraakt door Gibraltar-verdediger Ethan Santos. De verdediger ging er af met een rode kaart, maar vooral voor het goudhaantje waren de druiven zuur.

De piepjonge debutant raakte namelijk stevig geblesseerd door de aanslag. Volgens L’Équipe betekent dat, dat Zaïre-Emery voorlopig niet in actie komen. Paris Saint-Germain is de middenvelder kwijt tot na de jaarwisseling.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.