'Dunga kan tijdens het WK niet om Ronaldinho heen'

Ronaldinho verdient een plek in de WK-selectie van Brazilië. De aanvaller steekt de laatste weken in een uitstekende vorm en moet daarvoor beloond worden door bondscoach Dunga.

'Dunga kan tijdens het WK niet om Ronaldinho heen'

Op de vraag Moet de Braziliaanse bondscoach Dunga de weer opgebloeide Ronaldinho meenemen naar het WK in Zuid-Afrika> waren de bezoekers van VI.nl duidelijk. Liefst negentig procent van de in totaal 10.692 bezoekers die een stem uitbrachten vindt dat Ronaldinho moet terugkeren in de Seleção. Tijdens de laatste drie competitiewedstrijden van AC Milan scoorde Ronaldinho liefst zes keer. Zondag was de Braziliaan tijdens het thuisduel met Siena (4-0) zelfs goed voor drie doelpunten. Mede door de uitstekende vorm van de voormalig Wereldvoetballer van het Jaar hebben de Rossoneri de achterstand op koploper Internazionale verkleind tot drie verliespunten.

'Ik zit lekker in mijn vel', zo liet Ronaldinho Sky Italia afgelopen weekeinde weten. 'Ik voel de warmte bij deze club en dat maakt me blij. Ik ben gelukkig en begin met een tevreden gevoel aan mijn wedstrijden. Op dit moment lukt alles op het veld.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen