Dundee United schiet ongeslagen reeks Rangers aan diggelen

Reacties

Rangers FC heeft zaterdag voor het eerst in meer dan anderhalf jaar weer een competitiewedstrijd verloren. Dundee United maakte een einde aan de ongeslagen reeks van de ploeg van Steven Gerrard (1-0).

Dundee United schiet ongeslagen reeks Rangers aan diggelen
Dundee United
Dundee United
1 - 0
Glasgow Rangers
Glasgow Rangers

Rangers bleef voorafgaand aan het uitduel met Dundee United liefst veertig wedstrijden ongeslagen in het Premiership. Met die fraaie reeks legden The Gers afgelopen seizoen de basis voor de eerste landstitel in tien jaar tijd.

Dundee United, de nummer negen van de vorige jaargang, zorgde zaterdag voor een daverende verrassing door die serie te beëindigen. Het enige doelpunt van de middag kwam op naam van verdediger Jamie Robson.

Veel tijd om te treuren heeft Rangers niet, want dinsdag wacht de belangrijke return tegen Malmö FF in de derde voorronde van de Champions League. Het heenduel eindigde in een 2-1 overwinning voor de Zweden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.