Dumfries staat in Italiaanse spotlights: 'De kampioen reageert'

Reacties

Het wachten voor Denzel Dumfries is bijna ten einde, de PSV'er staat op het punt om zijn transfer naar Internazionale af te ronden. De Italiaanse sportkranten pakken deze vrijdag uit met de komst van de rechtsback.

Dumfries staat in Italiaanse spotlights: 'De kampioen reageert'
© Pro Shots

We konden donderdag melden dat PSV op hoofdlijnen een akkoord heeft bereikt met Inter, dat een transfersom van vijftien miljoen euro inclusief bonussen neertelt voor de 25-jarige verdediger. Dumfries arriveerde donderdagavond in Italië en wordt vrijdag medisch gekeurd.

Dumfries staat deze vrijdag op de voorpagina's van La Gazzetta dello Sport, Corriere dello Sport enTuttosport. De strekking is dat er opluchting is bij Inter, dat door de komst van de Oranje-international de vervanger van de naar Paris Saint-Germain vertrokken Achraf Hakimi binnen heeft. 'De kampioen reageert met het halen van Dumfries', schrijft La Gazzetta onder meer op de voorpagina.

Bij aankomst in Italië vertelde Dumfries al kort over zijn overstap. 'Ik ben erg blij natuurlijk. Ik ben er klaar voor, ik ben hongerig.'

De aanwinst kan waarschijnlijk al snel aansluiten bij de Inter-selectie. Trainer Simone Inzaghi heeft nog een week om zijn selectie voor te bereiden op de Serie A-start. De kampioen begint op zaterdag 21 augustus aan het nieuwe seizoen met een thuiswedstrijd tegen Genoa. Het is een rumoerige periode geweest bij Inter, waar na trainer Antonio Conte ook sterspelers Romelu Lukaku en Hakimi vertrokken zijn.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.