Drommel bereikt persoonlijk akkoord met PSV

Reacties

Joël Drommel heeft een persoonlijk akkoord bereikt met PSV. De verwachting is dat de Eindhovenaren dit weekeinde tot een vergelijk komen met FC Twente over de overgang van de 24-jarige doelman, die een meerjarig contract zal tekenen bij zijn nieuwe werkgever.

Drommel bereikt persoonlijk akkoord met PSV
© Pro Shots

Met de transfer lijkt een bedrag van ongeveer 3,5 miljoen euro te zijn gemoeid. De goalie heeft een aflopend contract in Enschede, maar de Tukkers hebben wel een optie om die verbintenis nog met een jaar te verlengen.

Eerder werd al bekend dat Lars Unnerstall de omgekeerde weg gaat bewandelen. De reservekeeper van PSV is door Twente ingelijfd voor volgend seizoen, waarmee de club zich dus heeft voorbereid op een afscheid van Drommel.

Ervaring
Ondanks zijn leeftijd beschikt Drommel al over een pak ervaring. De sluitpost vierde al in het seizoen 2015/16 zijn Eredivisie-debuut bij FC Twente, de club waarmee hij degradeerde uit (2018) en promoveerde naar (2019) de Eredivisie.

Drommel maakt ook deel uit van de voorselectie van Oranje voor de aftrap van de WK-kwalificatiecyclus.

Lees meer over Joël Drommel op VI PRO, waar we de achtergrond schetsen bij de plannen van PSV met de keeper die ook in de voorselectie van Oranje is opgenomen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer FC Twente
Meer over FC Twente
Meer J. Drommel
Meer over J. Drommel
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.