PSV pakt door bij jacht op Drommel

Reacties

Voor Joël Drommel komt een transfer naar PSV dichterbij. De Eindhovenaren hebben zich inmiddels officieel gemeld bij FC Twente om de 24-jarige doelman over te nemen.

PSV pakt door bij jacht op Drommel
© Pro Shots

PSV en Drommel zijn op hoofdlijnen al akkoord over de voorwaarden bij een overstap. De topclub moet nog in onderhandeling met FC Twente. De goalie heeft een aflopend contract, maar de Tukkers hebben wel een optie om die verbintenis nog met een jaar te verlengen. De verwachting is dat de transfersom richting de vier miljoen euro gaat.

Eerder werd al bekend dat Lars Unnerstall de omgekeerde weg gaat bewandelen. De reservekeeper van PSV is door Twente ingelijfd voor volgend seizoen, waarmee de club zich dus heeft voorbereid op een afscheid van Drommel. Laatstgenoemde speelt al sinds 2014 in Enschede en heeft inmiddels 127 officiële wedstrijden voor Twente gespeeld.

Lees binnenkort meer over de mogelijke transfer van Drommel op VI PRO, waar we de achtergrond schetsen bij de plannen van PSV met de keeper die ook in de voorselectie van Oranje is opgenomen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.