Drie spelers van verrassend FC Dordrecht in Elftal van de Week

Reacties

Dat FC Dordrecht een keurige prestatie leverde door koploper Fortuna Sittard met ruime cijfers (3-0) te kloppen is uiteraard terug te zien in het Elftal van de Week. Trainer Gérard de Nooijer was terecht tevreden over zijn hele elftal en zag drie spelers uitverkozen worden: de leider achterin Daniël Breedijk, de baas op het middenveld Gustavo Hamer en de spits die bij alle goals betrokken was, Jafar Arias.

Drie spelers van verrassend FC Dordrecht in Elftal van de Week

Go Ahead Eagles en Telstar boekten ook prima overwinningen. Go Ahead eindelijk weer eens, Telstar opnieuw. Dat leverde beide clubs twee spelers bij de beste elf van de speelronde op. Sam Hendriks en Stefano Beltrame vertegenwoordigen de Deventenaren, Elso Brito en Andrija Novakovich namens de formatie van trainer Mike Snoei.

Vier clubs zien één speler terug in het Elftal van de Week. De opgeleefde middenvelder Joey Veerman van FC Volendam, Emmen-verdediger Jeroen Veldmate, PSV’s tweede goalie Eloy Room en de talentvolle Anass Ahannach van Almere City FC.

In het algemeen klassement kende leider Perr Schuurs, net als heel Fortuna Sittard, een offday bij FC Dordrecht. Het kostte de jongeling zijn eerste plek in het tussenklassement. Ferdi Kadioglu van NEC nam de eerste plaats over, ook omdat zijn ploeggenoot Arnaut Groeneveld uit het tussenklassement is gevallen omdat hij vanwege zijn blessure te weinig duels heeft gespeeld.

Spelersklassement na 21 speelronden:


1.Ferdi Kadioglu (NEC)6,81
2.Perr Schuurs (Fortuna Sittard)6,79
3.Rody de Boer (Telstar)6,73
4.Branco van den Boomen (FC Eindhoven)6,71
5.Sonny Stevens (Go Ahead Eagles)6,67
6.Carel Eiting (Jong Ajax)6,64
 Mohammed Osman (Telstar)6,64
8.Andrija Novakovich (Telstar)6,63
9.Muhammed Mert (FC Den Bosch)6,62
10.Lisandro Semedo (Fortuna Sittard)6,58

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.