Dost maakt het zijn trainer in Brugge lastig

Reacties

Club Brugge-trainer Philippe Clement constateert tot zijn genoegen dat Bas Dost ondanks zijn bijrol nog genoeg motivatie heeft. De spits wordt meer speeltijd voorgespiegeld.

Dost maakt het zijn trainer in Brugge lastig
© Pro Shots
Sint-Truiden
Sint-Truiden
1 - 2
Club Brugge
Club Brugge

Dost (32) kreeg afgelopen woensdag in het bekerduel met Deinze na bijna drie maanden weer eens een basisplaats. De Nederlandse spits, wiens contract komende zomer afloopt, deed direct van zich spreken met twee goals.

De achttienvoudig Oranje-international kan rekenen op meer mogelijkheden zich te kunnen manifesteren. 'Hij gaat niet alleen minuten krijgen tegen Deinze, Bas krijgt de komende tijd nog kansen. Als hij zich toont op training, net als iedereen', stelt Clement.

Dost maakt het de trainer van Club Brugge lastig. 'Laat ons zeggen dat de keuzes die ik vandaag moet maken moeilijker zijn dan pakweg twee maanden geleden. Spelers die met een ander verhaal bezig zijn dan het verhaal tussen muren van ons trainingscomplex, passen niet bij ons. Dat is hier gelukkig niet het geval.'

Clement ziet voldoende motivatie bij Dost, die dit seizoen meer dan hem lief is op de bank vertoeft. 'Iedereen is met één ding bezig: Club Brugge en de geschiedenis die we hier kunnen schrijven. In dat opzicht is het niet moeilijk om iemand als Dost mee te krijgen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.