Dordrecht raakt gewilde Hulst kwijt aan De Graafschap

Santy Hulst speelde vanaf deze zomer voor De Graafschap. De 24-jarige aanvallende middenvelder van FC Dordrecht tekent een driejarig contract bij De Superboeren. Hulst is woensdag medisch gekeurd en had nog een éénjarig contract met een gelimiteerde transfersom.

Dordrecht raakt gewilde Hulst kwijt aan De Graafschap

Hulst was afgelopen seizoen de uitblinker aan De Krommedijk. In 32 duels wist de middenvelder uit Leiderdorp dertien keer te scoren, waaronder drie keer tegen het gepromoveerde Willem II. De voormalig jeugdspeler van AZ en ADO Den Haag trok daarmee de interesse van meerdere clubs in de top van de Jupiler League, maar tekent donderdag voor drie jaar in Doetinchem.

FC Dordrecht lijkt het vertrek van Hulst snel op te vangen. De Schapenkoppen zouden graag Lars Veldwijk huren. De twintigjarige spits van FC Utrecht speelde afgelopen seizoen vijf duels in de Utrechtse hoofdmacht en zou ervaring op mogen doen in de Jupiler League.

Bovendien keert Shayron Curiel (21) terug bij de selectie. De aanvaller zat enige tijd in hechtenis op verdenking van betrokkenheid bij een roofoverval. Tot op heden is de aanvaller echter onschuldig bevonden. (Stef de Bont) Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's