Door Milan begeerde Overmars wil dat puzzel buiten Ajax in elkaar past

Reacties

Marc Overmars zit al zeven seizoenen op zijn troon als directeur voetbalzaken bij Ajax. In de achterliggende seizoenen is onder zijn leiding een extreem gunstige transferbalans neergezet en groeide het eigen vermogen in Amsterdam enorm. Dat heeft ook geleid tot belangstelling voor de 46-jarige oud-voetballer.

Door Milan begeerde Overmars wil dat puzzel buiten Ajax in elkaar past
© Pro Shots

Dat er aandacht is voor Overmars, vleit hem. 'Mensen zien hopelijk dat je goed werk verricht, dan kom je altijd op lijstjes en bij clubs in beeld. Maar ik heb mijn contract verlengd, heb het goed naar mijn zin. Ik werk met mensen met wie ik goed kan werken', geeft Overmars aan in gesprek met FOX Sports.

De naam van de directeur werd een week geleden gelinkt aan AC Milan, dat in hem een waardevolle pion zou zien om de club weer naar de top te loodsen. Eerder werd ook Arsenal genoemd als partij met belangstelling.

'Er waren meerdere clubs met interesse, maar daar gaat het niet om', werpt Overmars tegen. 'Het belangrijkste is: ze moeten mij waarderen en de manier waarop ik werk. Soms ben ik ook wel een rare kerel in hoe ik werk. Ik ben een beetje eigenwijs, werk graag met een groep mensen samen. Alles moet als een puzzel in elkaar vallen.'

In maart van dit jaar sprak Ajax nog de intentie uit het contract van Overmars open te breken en te verlengen tot medio 2024. 'Hij liet ons weten sterk het gevoel te hebben nog niet klaar te zijn bij Ajax en heeft een enorme bijdrage geleverd aan de ontwikkelingen die Ajax zowel sportief als financieel heeft doorgemaakt', zei president-commissaris Leen Meijaard toen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.