Door de wol geverfde doelman Paraguay gaat afschuwelijk in de fout

Reacties

Anthony Domingo Silva (39) gaat al heel wat jaartjes mee, maar dinsdag ging hij kinderlijk de fout in. Het deed Paraguay de das om.

Door de wol geverfde doelman Paraguay gaat afschuwelijk in de fout
© CHV Noticias
Chili
Chili
3 - 2
Paraguay
Paraguay

In blessuretijd ging Alexis Sánchez achter de bal staan toen Chili nog een hoekschop kreeg. Door een bizarre blunder van Silva, onder contract bij het Mexicaanse Puebla FC, verdween de bal in het doel en kon het Estadiio Monumental David Arellano toch nog een overwinning vieren in het vriendschappelijke onderonsje.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De 34-jarige Sánchez speelde alweer zijn 153ste interland voor Chili en blijkt nog altijd goud waard. Naast het aandeel in deze winnende treffer, was de aanvaller van Marseille goed voor de 2-2. Na afloop gaf hij bij La Tercera aan zijn rugnummer over te dragen. 'Ik heb alle records gebroken. All-time topscorer, meeste assists, dus ik sta het shirt met nummer 7 af. Ik wil afsluiten met 10.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.