Dolblije Solskjaer geeft Chong alle tijd

Reacties

Het stemt Ole Gunnar Solskjaer tot grote tevredenheid dat Tahith Chong zijn toekomst heeft verbonden aan Manchester United.

Dolblije Solskjaer geeft Chong alle tijd
© Pro Shots
LASK Linz
LASK Linz
0 - 5
Manchester United
Manchester United

De twintigjarige aanvaller was in het bezit van een aflopend contract en stond in de belangstelling van enkele Italiaanse clubs, maar tekende bij tot medio 2022. 'We zijn heel blij dat we Tahith aan ons hebben kunnen binden', liet de Noorse manager woensdag weten tijdens de persconferentie voor het uitduel met LASK Linz in het Europa League-toernooi.

Dit seizoen reikte Chong tot drie Premier League-wedstrijden en vier optredens in de Europa League. 'Hij is al een heel goede speler en we zullen hem de tijd geven die hij nodig heeft om zich verder te ontwikkelen.'

Geen publiek
Chong maakt ook deel uit van de selectie van The Red Devils voor het treffen in Oostenrijk, dat vanwege het risico op verspreiding van het coronavirus zonder publiek zal worden gespeeld.

Zoals elke trainer dezer dagen werd ook Solskjaer gevraagd naar zijn mening over de impact van het coronavirus. 'We moeten ermee om zien te gaan. Ik denk wel dat we voetbal spelen voor de fans. Zonder fans is er niets. Ik zou het begrijpen als al het voetbal wordt uitgesteld door het coronavirus.'

De United-spelers zijn niet getest op het virus. 'Nee, want daar is geen enkele reden voor geweest.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.