'Dolberg kan ondanks matig seizoen transfer naar Premier League maken'

Reacties

Kasper Dolberg kende een matig seizoen in Frankrijk. Desodanks kan de voormalige spits van Ajax zich mogelijk opmaken voor een prachtige transfer. Brentford is namelijk geïnteresseerd in de aanvaller van OGC Nice.

'Dolberg kan ondanks matig seizoen transfer naar Premier League maken'

Volgens het Franse Foot Mercato willen de Londenaren Dolberg naar de Premier League halen. Hoewel de Deen slechts zes goals maakte het afgelopen seizoen ziet Brentford in de spits een welkome versterking. Trainer Thomas Frank zoekt een meevoetballende spits en ziet in Dolberg de ideale oplossing.

Omdat Dolberg in de pikorde is gezakt, staat Nice welwillend tegenover een transfer. Dolberg is volgens het Franse medium inmiddels de derde keuze geworden. Amine Gouiri en Andy Delort genieten meer vertrouwen in de kustplaats.

Bij Brentford kan Dolberg zijn carrière nieuw leven inblazen. De middenmoter werd vorig jaar dertiende in de Premier League en de selectie herbergt met Mathias Jensen en Christian Nørgaard twee landgenoten. Daarnaast wil de club ook Christian Eriksen aan zich binden. Ook Frank is een Deen.

Door de interesse kan het dienstverband van Dolberg in Frankrijk eindigen op 24 goals in 85 officiële wedstrijden. In 2019 betaalde de Franse club ruim twintig miljoen euro om de toenmalige Ajacied naar de Ligue 1 te halen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.