Doemscenario wordt werkelijkheid voor Heracles-aanvaller Laursen

Reacties

Nikolai Laursen moet opnieuw maandenlang toekijken bij Heracles Almelo. De 25-jarige aanvaller heeft voor de tweede keer de voorste kruisband van zijn linkerknie gescheurd. De Deen was net hersteld van een eerdere kruisbandblessure.

Doemscenario wordt werkelijkheid voor Heracles-aanvaller Laursen
© Pro Shots

Laursen was vorig seizoen zeer belangrijk voor Heracles met zestien treffers en acht assists in de Keuken Kampioen Divisie. In het slot van het seizoen ging het echter mis voor de Deen. In een wedstrijd tegen Almere City FC scheurde hij de voorste kruisband van zijn linkerknie af. Eerder stond Laursen als speler van Jong PSV ook al maanden aan de kant met een kruisbandblessure aan zijn rechterknie.

De aanvaller begon aan een lang traject om te revalideren en was op de weg terug. Heracles nam Laursen mee op trainingskamp naar Zuid-Spanje, waar Laursen in een oefenduel met PSV als invaller zijn rentree maakte. In de slotfase van die wedstrijd sloeg het noodlot toe. Trainer Erwin van de Looi zei direct dat het foute boel leek voor Laursen. Het doemscenario is nu werkelijkheid geworden.

Het is nog onduidelijk was de blessure van Laursen betekent voor zijn toekomst bij Heracles. Het contract van de aanvaller loopt in de zomer af, maar de Almeloërs hebben een optie om de verbintenis met een jaar te verlengen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Heracles Almelo
Meer over Heracles Almelo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.