Doelpunten gezocht: hoofdbrekens bij Arsenal in cruciale weken

Reacties

Arsenal zal het in de komende wedstrijd tegen Everton moeten stellen zonder zijn twee topscorers. Zowel Alexandre Lacazette als Pierre-Emerick Aubameyang is niet inzetbaar in de Premier League. Gezien de ongunstige klassering van The Gunners in de competitie is het misschien erger als het duo er volgende week donderdag ook niet bij is.

Doelpunten gezocht: hoofdbrekens bij Arsenal in cruciale weken
© Pro Shots
Arsenal
Arsenal
0 - 1
Everton
Everton

Na het duel met Everton staat de heenwedstrijd tegen Villarreal in de halve finale van de Europa League op het programma. Arsenal kan via de competitie nog Champions League-voetbal halen, maar gezien de achterstand en de vele concurrenten is dat een utopie. De Europa League is dus de kortste weg voor Arsenal richting het miljardenbal.

De vraag is of de medische staf Lacazette en Aubameyang op tijd klaargestoomd krijgt. Tegen Everton is het duo er nog niet bij. De Fransman en Gabonees zijn dit seizoen gezamenlijk goed voor 31 doelpunten in het shirt van Arsenal. Lacazette is niet op tijd hersteld van zijn hamstringblessure, die hij opliep tegen Fulham. Aubameyang kampt met de naweeën van malaria.

Het nieuws rond Lacazette dat verscheen op de clubwebsite is nog enigszins positief, want de kwetsuur is minder erg dan verwacht. Fans van Arsenal vreesden de topscorer lang te moeten missen, maar de medische staf gaat met hem aan het werk om hem mogelijk na het weekend alweer in te kunnen zetten. Aubameyang wordt dit weekend weer terugverwacht op het trainingsveld.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.