Doelman Inter (40) moest 7059 dagen wachten op tweede wedstrijd

Reacties

Alex Cordaz speelde zondag zijn tweede wedstrijd voor Internazionale. De doelman is 40 jaar oud en debuteerde negentien jaar geleden.

Doelman Inter (40) moest 7059 dagen wachten op tweede wedstrijd
© Pro Shots
Torino
Torino
0 - 1
Internazionale
Internazionale

Cordaz maakte op 4 februari 2004 zijn debuut voor Inter, omdat eerste doelman Francesco Toldo rood kreeg . Cordaz moest maar liefst 7059 dagen wachten op zijn tweede wedstrijd, maar kreeg die zondag in de wedstrijd tegen Torino. Omdat Samir Handanovic een publiekswissel kreeg van trainer Simone Inzaghi, mocht Cordaz invallen. De 41-jarige doelman stond 25 minuten in het doel. Cordaz speelde de jaren na zijn debuut onder meer voor Spezia, Lugano, Cittadella, Parma en Crotone.

'We maken altijd grapjes met hem en de andere jongens. Hij is degene die de groep bij elkaar houdt', zegt Handanovic over Cordaz. 'Misschien heeft hij niet veel op het veld gestaan, maar hij heeft achter de schermen altijd veel betekend. Het is een positieve jongen, met wie ik meteen een goede vriendschap had. Hij verdient het om meer te spelen.'

Of dat gaat gebeuren, moet worden afgewacht: het contract van Cordaz bij Inter loopt eind juni af.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.