Doelloos trainen en huilende kids: Koolwijk laat contract ontbinden

Reacties

Ryan Koolwijk heeft zijn contract bij AS Trencín laten ontbinden. De 34-jarige middenvelder kiest daarmee voor zijn gezin tijdens deze coronacrisis.

Doelloos trainen en huilende kids: Koolwijk laat contract ontbinden
© Pro Shots

Koolwijk tekende vorig jaar zomer voor de Slowaakse club, nadat hij uit de Eredivisie was gedegradeerd met Excelsior. Nu houdt de Rotterdammer het echter alweer voor gezien. Hij wil terug naar Nederland, laat hij weten op zijn Linked In-account. 'Ik stelde mezelf steeds vaker de vraag, wat doen we hier...'

'Geen voetbal, trainen zonder doel, hele dagen binnen zitten, huilende kids aan de telefoon die je missen en door de corona niet even snel heen en weer te kunnen, waren voor mij redenen om ervoor te kiezen om lekker terug te gaan naar min gezin', schrijft Koolwijk. En dus is zijn contract bij Trencín ontbonden.

Koolwijk voegt eraan toe dat hij hoopt dat de coronacrisis snel achter de rug is. 'En natuurlijk kijken wat er nu op mijn pad komt', aldus de linkspoot, die in Nederland behalve voor Excelsior ook nog uitkwam voor FC Dordrecht en NEC. Voor de coronastop kwam de middenvelder 25 keer in actie voor Trencín.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.