Directie PSV negeert advies Forum over bonusstructuur

Reacties

In tegenstelling tot het advies van Forum PSV, dat vorig jaar onderzoek deed naar de gewenste clubcultuur, is de directie van de Eindhovenaren niet van plan de bonusstructuur voor het ondersteunende personeel te wijzigen.

Directie PSV negeert advies Forum over bonusstructuur

Het is bij PSV gebruikelijk dat het personeel een extraatje krijgt als er sprake is van een positief operationeel bedrijfsresultaat. Forum PSV had de directie geadviseerd een bonus uit te keren als PSV kampioen zou worden. Dit om de betrokkenheid bij de club te vergroten.

Door het personeel personeel te laten meedelen bij goede jaarcijfers, wekt PSV volgens enkele leden van het platform het gevoel dat geld belangrijker is dan het winnen van prijzen. Forum PSV is niet bij machte de leiding tot een andere keuze te dwingen.

Het college hoorde vorige week de voortgang van de implementatie van hun 25 aanbevelingen aan. Daarna werd Forum PSV ontbonden.

Stel je vraag aan onze clubwatchers op VI Premium. Probeer VI Premium nu 2 weken gratis! Al abonnee van het magazine? Regel hier je gratis toegang.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.