Brands acht komst technische commissie bij PSV 'niet nodig'

Technisch manager Marcel Brands van PSV ziet geen heil in een technische commissie zoals in een kritisch rapport, dat uitlekte via Voetbal International , wordt aanbevolen.

Brands acht komst technische commissie bij PSV 'niet nodig'

Een speciaal forum onderzocht in opdracht van PSV de clubcultuur van de Eindhovenaren. Een van de conclusies uit dat rapport was dat PSV er goed aan zou doen een technische commissie te vormen rondom Brands (links op de foto), omdat de technisch manager zonder beleidsplan werkt en het de club zou ontbreken aan langetermijnvisie.

'Ik heb laten weten dat ik dat niet nodig vind', aldus Brands. 'Het beleid dat we uitstippelen wordt binnen de club uitvoerig besproken en bediscussieerd, onder meer met de technische staf.' Wél accepteerde Brands, die net als Sanders (rechts op foto) ernstig baalde van het uitlekken van het rapport, de kritiek op het feit dat hij zich niet vaak op trainingscomplex De Herdgang laat zien.

'Dat heb ik onderschat, ik heb nog nooit bij een club gewerkt die twee locaties kent. Het is de bedoeling dat ik een vaste plek op De Herdgang krijg en er ook op vaste dagen aanwezig zal zijn.' Overigens liet Sanders weten na de harde kritiek niet aan opstappen te denken.

PSV-clubwatcher Thijs Slegers gaat maandagavond in de televisie-uitzending van Voetbal International uitgebreid in op het kritische rapport en de reactie van Marcel Brands en Tiny Sanders.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen